Onsdag 3. januar 2018
Basehopper savnet i Eide
En omfattende leteaksjon er iverksatt etter en basehopper som er savnet i området rundt fjellet Sør-Tussen i Eide kommune i Møre og Romsdal.
Publisert: 03 Januar 20:07
En omfattende leteaksjon er iverksatt etter en basehopper som er savnet i området rundt fjellet Sør-Tussen i Eide kommune i Møre og Romsdal.
Den savnede personen er en mann i 20-åra. En kamerat av vedkommende er den siste som har hørt fra ham, da via en tekstmelding om at savnede var på toppen av Sør-Tussen.
– Han er fortsatt ikke funnet, opplyste operasjonsleder Jan Helge Kjøl hos politiet i Møre og Romsdal til NTB like før klokken 20.
Leteaksjonen ble iverksatt like etter at politiet fikk meldingen om hendelsen klokken 17.14. Politiet får bistand fra et Sea King-helikopter fra Hovedredningssentralen Sør-Norge, Norske Redningshunder, samt frivillige fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp.
Både terrenget og værforholdene byr på utfordringer for dem som leter etter den savnede mannen.
– Vi har foreløpig ikke vurdert å avslutte søket, men det er utfordrende forhold i området. Fjellet er loddrett, og i tillegg er det også bratt litt lenger ned i terrenget. Det er også mørkt, en del snø og en viss snøskredfare, sier Kjøl.
(©NTB)
Torsdag 18. januar 2018
• The Guardian hadde tirsdag en sak der det hevdes at Norge uoffisielt sender signaler til Brussel om at Storbritannia ikke bør få en avtale med EU som er bedre enn EØS-avtalen, der Norge som kjent er pålagt å ta inn alle EU-lover på...
Torsdag 18. januar 2018
KLATRAR: No skal Torbjørn Røe Isaksen lære seg inntektssida på statsbudsjettet. – Eg ser han gjerne som Høgre-leiar og statsminister i framtida, seier fylkesleiar.
Torsdag 18. januar 2018
HØYT SPILL: Innvandreraktivister krever at Demokrater setter hardt mot hardt i forhandlingsstrid med Donald Trump og Republikanerne.
Torsdag 18. januar 2018
Aftenposten og VG viet i går forsidene til en sak basert på rykter om Venstre-leder Trine Skei Grande. – Noe nytt, mener medieviter Gunn Enli.
Onsdag 17. januar 2018
Tore Renberg har aldri deltatt på møter i Forfatter­foreningen. Poet Endre Ruset meldte seg ut i protest. Debatten om medlemskriteriene i forfatternes organisasjon fortsetter.
Onsdag 17. januar 2018
GRUVESJOKK: Ola Elvestuen blir ny miljøminister, men Venstre får ikkje stoppa at omstridt gruveavfall går ut i Førde­fjorden. – Ikkje til å tru, seier Natur og Ungdom.
Onsdag 17. januar 2018
• I Jeløya-plattformen åpner Høyre, Frp og Venstre for storstilt overføring av offentlig tjenesteproduksjon til private. Flere steder i erklæringen står det at det er viktig å hindre at offentlige bedrifter gis særfordeler som fører til...
Onsdag 17. januar 2018
FRIENDLY FIRE: Demokrater anklager varsler, transkvinne og venstreutfordrer Chelsea Manning for å være Vladimir Putins nikkedokke.
Tirsdag 16. januar 2018
«Jeg har vært flyktning, gjest, emigrant og immigrant,» fortalte Helga Hernes i «Fremmed i Norge» (1982). Mot slutten av andre verdenskrig ble hun og hennes familie fordrevet fra sine hjem i Vest-Preussen (den gang...
Tirsdag 16. januar 2018
DRAMATISK: Hvis FN må kutte i tilbudet til millioner palestinske flyktninger, kan resultatet bli katastrofalt, sier FNs Christopher Gunnes.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk