Onsdag 13. desember 2017
Inter til kvartfinale med et nødskrik
Inter ble første kvartfinalist i den italienske cupen, men trengte straffer for å slå Pordenone fra nivå tre etter 120 målløse minutter.
Publisert: 13 Desember 00:10
Inter ble første kvartfinalist i den italienske cupen, men trengte straffer for å slå Pordenone fra nivå tre etter 120 målløse minutter.
Pordenone-keeper Simone Perilli drev hjemmelaget til fortvilelse i selve kampen og holdt på å bli helt i straffesparkkonkurransen da han reddet to Inter-straffer.
Til sist kunne Inter puste lettet ut. Yuto Nagatomo satte inn det siste straffesparket til seier 5-4 og sørget for at laget spiller kvartfinale mot byrival Milan eller Hellas Verona.
Begge lag hadde avslutninger i målstolpene i selve kampen. Simone Magnaghi var nærmest for Pordenone da han skjøt i tverrliggeren etter en halvtime.
Inter-trener Luciano Spalletti mønstret et tilnærmet reservelag. Bare Milan Skriniar og Matias Vecino var igjen i startelleveren fra helgens 0-0-kamp mot Juventus.
Likevel ble det så vanskelig at han så seg nødt til å sette inn Marcelo Brozovic ved pause og kaste innpå stjerneangriperne Ivan Perisic og Mauro Icardi.
Icardi nikket i stolpen i første ekstraomgang.
(©NTB)
Lørdag 23. juni 2018
Minst én av fire elever ved St. Sunniva skole går på kulturskolen, mens andelen er 0 ved andre skoler i Oslo. – Vi må ta skeivfordelingen på alvor, sier Anders Rønningen i Norsk kulturskoleråd.
Lørdag 23. juni 2018
• Torsdag ble det klart at regjeringen overkjører finnmarkingenes krav om stopp i sammenslåings­prosessen med Troms. I stedet setter kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) ned en fellesnemnd for Troms og Finnmark, der...
Lørdag 23. juni 2018
ÅPNER OPP: Denne helga vedtar etter all sannsynlighet både Sosialistisk Ungdom og Unge Høyre å åpne for statlig salg av hasj. Det sikrer flertall for ­legalisering blant ungdomspartiene.
Lørdag 23. juni 2018
STRID: Motsetningene i flyktning­politikken skjerper seg foran neste ukes toppmøte i EU. Kommisjonen kaller inn til krisemøte søndag.
Lørdag 23. juni 2018
Norsk syke? Øystein Noreng er kritisk til Norges næringspolitikk og petroleumsøkonomi.
Fredag 22. juni 2018
I bydel Sagene i Oslo går rundt én av fire elever på kultur­skolen. På Stovner er andelen én av tjue.
Fredag 22. juni 2018
SPILL: USA har lagt an en hardere tone overfor Russland i Syria, rettet mot president Bashar al-Assad.
Fredag 22. juni 2018
VIL PRØVE: Varaordføreren i Oslo mener Arbeiderpartiet bør støtte regulert salg av cannabis for å hindre at organiserte kriminelle håver inn millioner.
Torsdag 21. juni 2018
SNUR: I månedsvis har hele Sverige snakket om innvandringen. Stefan ­Löfven også. Men nå vil statsministeren vinne valget ved å love folk jobb, hjem og velferd.
Torsdag 21. juni 2018
Pedagogikkforsker Kirsten Sivesind mener de nye læreplanene i norsk skole er altfor ­opptatt av å teste elevene.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk