Onsdag 13. desember 2017
Inter til kvartfinale med et nødskrik
Inter ble første kvartfinalist i den italienske cupen, men trengte straffer for å slå Pordenone fra nivå tre etter 120 målløse minutter.
Publisert: 13 Desember 00:10
Inter ble første kvartfinalist i den italienske cupen, men trengte straffer for å slå Pordenone fra nivå tre etter 120 målløse minutter.
Pordenone-keeper Simone Perilli drev hjemmelaget til fortvilelse i selve kampen og holdt på å bli helt i straffesparkkonkurransen da han reddet to Inter-straffer.
Til sist kunne Inter puste lettet ut. Yuto Nagatomo satte inn det siste straffesparket til seier 5-4 og sørget for at laget spiller kvartfinale mot byrival Milan eller Hellas Verona.
Begge lag hadde avslutninger i målstolpene i selve kampen. Simone Magnaghi var nærmest for Pordenone da han skjøt i tverrliggeren etter en halvtime.
Inter-trener Luciano Spalletti mønstret et tilnærmet reservelag. Bare Milan Skriniar og Matias Vecino var igjen i startelleveren fra helgens 0-0-kamp mot Juventus.
Likevel ble det så vanskelig at han så seg nødt til å sette inn Marcelo Brozovic ved pause og kaste innpå stjerneangriperne Ivan Perisic og Mauro Icardi.
Icardi nikket i stolpen i første ekstraomgang.
(©NTB)
Tirsdag 20. mars 2018
Sylvi Listhaugs tilhengere mobiliserte med blomster. Motstanderne svarer med å donere penger. Er kampanjene to sider av samme lik og del-retorikk?
Tirsdag 20. mars 2018
• De siste dagenes oppgjør i Stortinget om justisminister Sylvi Listhaug (Frp) har vært oppmuntrende for de kreftene i Norge som utallige ganger oppgitt har måttet konstatere at all kritikk mot henne har prellet av som vann på gåsa. Denne...
Tirsdag 20. mars 2018
STOR STØTTE: Vladimir Putin vant som ventet presidentvalget søndag og økte oppslutningen kraftig fra forrige valg i 2012.
Tirsdag 20. mars 2018
LØSNING: Stortinget godtar Acer, og Statnett skal eie alle utenlands­forbindelser, ifølge Klassekampens opplysninger. AUF ber likevel om utsettelse av saken.
Mandag 19. mars 2018
Om titusenvis av norske tenåringer roper «nigga» i kor en fredagskveld i Bærum uten at noen hører det problematiske – er det da et problem?
Mandag 19. mars 2018
DYR SKYSS: Skuleskyss kostar nær fire milliardar kroner i året – ein tredel av det barnetrygda kostar.Den dyraste skuleskyssen kostar ein million per elev.
Mandag 19. mars 2018
• Kanskje er det bare én forskjell på kvinnelige og mannlige ledere: En mannlig leder blir sjeldnere mistenkt for ikke å beherske jobben sin bare fordi han er mann. Forskning viser at «atypiske» ledere får mer kritisk oppmerksomhet. Er du...
Mandag 19. mars 2018
Det er fremdeles full strid blant naboene som bor nærmest Utøya, over ett år etter at nytt forslag til plassering av minne­sted ble lansert.
Mandag 19. mars 2018
FULLT: Valglokalene i Moskva var mye fullere enn ved forrige presidentvalg. Klassekampen så en mengde russere stemme på Vladimir Putin.
Lørdag 17. mars 2018
• Fremskrittspartiets regjeringsdeltakelse har vært sett på som en slags «normalisering» av partiet, som har bidratt til å øke den ideo­logiske avstanden til aggressivt rasistiske partier og bevegelser i andre land. Men Sylvi Listhaug har...

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk