Onsdag 13. desember 2017
Inter til kvartfinale med et nødskrik
Inter ble første kvartfinalist i den italienske cupen, men trengte straffer for å slå Pordenone fra nivå tre etter 120 målløse minutter.
Publisert: 13 Desember 00:10
Inter ble første kvartfinalist i den italienske cupen, men trengte straffer for å slå Pordenone fra nivå tre etter 120 målløse minutter.
Pordenone-keeper Simone Perilli drev hjemmelaget til fortvilelse i selve kampen og holdt på å bli helt i straffesparkkonkurransen da han reddet to Inter-straffer.
Til sist kunne Inter puste lettet ut. Yuto Nagatomo satte inn det siste straffesparket til seier 5-4 og sørget for at laget spiller kvartfinale mot byrival Milan eller Hellas Verona.
Begge lag hadde avslutninger i målstolpene i selve kampen. Simone Magnaghi var nærmest for Pordenone da han skjøt i tverrliggeren etter en halvtime.
Inter-trener Luciano Spalletti mønstret et tilnærmet reservelag. Bare Milan Skriniar og Matias Vecino var igjen i startelleveren fra helgens 0-0-kamp mot Juventus.
Likevel ble det så vanskelig at han så seg nødt til å sette inn Marcelo Brozovic ved pause og kaste innpå stjerneangriperne Ivan Perisic og Mauro Icardi.
Icardi nikket i stolpen i første ekstraomgang.
(©NTB)
Torsdag 18. januar 2018
• The Guardian hadde tirsdag en sak der det hevdes at Norge uoffisielt sender signaler til Brussel om at Storbritannia ikke bør få en avtale med EU som er bedre enn EØS-avtalen, der Norge som kjent er pålagt å ta inn alle EU-lover på...
Torsdag 18. januar 2018
KLATRAR: No skal Torbjørn Røe Isaksen lære seg inntektssida på statsbudsjettet. – Eg ser han gjerne som Høgre-leiar og statsminister i framtida, seier fylkesleiar.
Torsdag 18. januar 2018
HØYT SPILL: Innvandreraktivister krever at Demokrater setter hardt mot hardt i forhandlingsstrid med Donald Trump og Republikanerne.
Torsdag 18. januar 2018
Aftenposten og VG viet i går forsidene til en sak basert på rykter om Venstre-leder Trine Skei Grande. – Noe nytt, mener medieviter Gunn Enli.
Onsdag 17. januar 2018
Tore Renberg har aldri deltatt på møter i Forfatter­foreningen. Poet Endre Ruset meldte seg ut i protest. Debatten om medlemskriteriene i forfatternes organisasjon fortsetter.
Onsdag 17. januar 2018
GRUVESJOKK: Ola Elvestuen blir ny miljøminister, men Venstre får ikkje stoppa at omstridt gruveavfall går ut i Førde­fjorden. – Ikkje til å tru, seier Natur og Ungdom.
Onsdag 17. januar 2018
• I Jeløya-plattformen åpner Høyre, Frp og Venstre for storstilt overføring av offentlig tjenesteproduksjon til private. Flere steder i erklæringen står det at det er viktig å hindre at offentlige bedrifter gis særfordeler som fører til...
Onsdag 17. januar 2018
FRIENDLY FIRE: Demokrater anklager varsler, transkvinne og venstreutfordrer Chelsea Manning for å være Vladimir Putins nikkedokke.
Tirsdag 16. januar 2018
«Jeg har vært flyktning, gjest, emigrant og immigrant,» fortalte Helga Hernes i «Fremmed i Norge» (1982). Mot slutten av andre verdenskrig ble hun og hennes familie fordrevet fra sine hjem i Vest-Preussen (den gang...
Tirsdag 16. januar 2018
DRAMATISK: Hvis FN må kutte i tilbudet til millioner palestinske flyktninger, kan resultatet bli katastrofalt, sier FNs Christopher Gunnes.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk