Onsdag 13. desember 2017
Inter til kvartfinale med et nødskrik
Inter ble første kvartfinalist i den italienske cupen, men trengte straffer for å slå Pordenone fra nivå tre etter 120 målløse minutter.
Publisert: 13 Desember 00:10
Inter ble første kvartfinalist i den italienske cupen, men trengte straffer for å slå Pordenone fra nivå tre etter 120 målløse minutter.
Pordenone-keeper Simone Perilli drev hjemmelaget til fortvilelse i selve kampen og holdt på å bli helt i straffesparkkonkurransen da han reddet to Inter-straffer.
Til sist kunne Inter puste lettet ut. Yuto Nagatomo satte inn det siste straffesparket til seier 5-4 og sørget for at laget spiller kvartfinale mot byrival Milan eller Hellas Verona.
Begge lag hadde avslutninger i målstolpene i selve kampen. Simone Magnaghi var nærmest for Pordenone da han skjøt i tverrliggeren etter en halvtime.
Inter-trener Luciano Spalletti mønstret et tilnærmet reservelag. Bare Milan Skriniar og Matias Vecino var igjen i startelleveren fra helgens 0-0-kamp mot Juventus.
Likevel ble det så vanskelig at han så seg nødt til å sette inn Marcelo Brozovic ved pause og kaste innpå stjerneangriperne Ivan Perisic og Mauro Icardi.
Icardi nikket i stolpen i første ekstraomgang.
(©NTB)
Onsdag 19. september 2018
Kulturbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) vil opprette en egen pressestøtteordning for Oslo-aviser. – Vi ønsker en bredere offentlighet av hensyn til lokal­demokratiet, sier hun.
Onsdag 19. september 2018
• Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan ble mandag enige om å opprette en demilitarisert sone på 15 til 25 kilometer mellom syriske styrker og Idlib-provinsen i det nordvestlige Syria. Regjerings­styrkene har nå gjenerobret to tredeler av...
Onsdag 19. september 2018
I KLISTERET: Nicolas Sarkozys stabssjef er tiltalt for korrupsjon. Muammar al-Gaddafis sønn skriver om en koffert full av penger. Etterforskningen av Frankrikes ekspresident tiltar.
Onsdag 19. september 2018
SNUDDE: Etter «nærmere dialog med departementet» stokket forsvarssjefen om på innstillingen til ny sjef i Heimevernet. Dermed rykket Eirik Kristoffersen opp fra bunnen til toppen av lista.
Tirsdag 18. september 2018
• Mer enn hvert fjerde barn i Norge, 27 prosent, er ikke med på organiserte fritidsaktiviteter. Det er en økning på 7 prosentpoeng på fem år, viser en undersøkelse Ipsos har gjennomført på vegne av DNB, gjengitt i blant annet Vårt Land i...
Tirsdag 18. september 2018
MISSILER: Den russiske militære opptrappingen på Kolahalvøya er nå synlig på Googles satellitt-bilder.
Tirsdag 18. september 2018
60 aviser risikerer å gå dukken dersom Stortinget åpner for postomdeling annenhver dag, advarer Landslaget for lokalaviser. – Dette forslaget er helt vanvittig, sier Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk.
Tirsdag 18. september 2018
MEGAPROSJEKT: Equinor søker Enova om 2,5 milliarder i støtte for å elektrifisere to oljefelt med havvind. Det tilsvarer hele Enovas støttepott i fjor.
Mandag 17. september 2018
• Lørdag var det ti år siden den amerikanske banken Lehman Brothers gikk under i historiens største konkurs. Hendelsen har blitt selve symbolet på finanskrisa som rammet verden hardt i årene etter 2008. Krisa startet i de store...
Mandag 17. september 2018
Filmskaper Deeyah Khan har reist hjem til amerikanske høyreekstremister for å intervjue dem. Hun mener det er en dårlig idé å nekte folk en talerstol.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk