Onsdag 22. november 2017
IOC utestenger fire nye utøvere etter Sotsji-OL
Den russiske vinneren i skeleton fra Sotsji, Alexander Tretjakov er en av fire, nye utøvere som utestenges fra framtidige OL.
Publisert: 22 November 14:06
Den russiske vinneren i skeleton fra Sotsji, Alexander Tretjakov er en av fire, nye utøvere som utestenges fra framtidige OL.
I tillegg til utestengelsen blir også Tretjakov fratatt medaljen han vant.
De tre øvrige som er utestengt konkurrerte også i skeleton, inkludert bronsevinner Jelena Nikitina.
De to siste tok ikke medaljer. Det dreier seg om Maria Orlova og Olga Potylitsina.
Tidligere er seks russiske langrennsløpere utestengt fra framtidige OL, blant dem Alexander Legkov og Maxim Vylegzjanin.
Årsaken til utestengelsen er det IOC regner som et statsstyrt dopingprogram som blant annet inkluderer utbytting av forsurede prøver med rene prøver.
Totalt er Russland hittil strippet for seks medaljer fra Sotsji-OL, av dem to gull.
(©NTB)
Lørdag 24. februar 2018
STYRKAR: Oslo-politiet sender ein ekstra politibetent til det tverretatlege senteret som skal avdekka arbeidslivskriminalitet og flyttar ansvaret for oppfølging av politiets rolle.
Lørdag 24. februar 2018
BOIKOTT: LO-kongressen vedtok i fjor boikott av Israel. Nå krever Israels ambassadør at LO endrer sin «avskyelige politikk» for at LO-tillitsvalgte skal få slippe inn i Israel.
Lørdag 24. februar 2018
Det er ikke så lenge siden forlagene kostet på seg trådheftet innbinding og offset-trykk når en ny roman skulle i trykken. Nå er digitaltrykk og limfresing i ryggen den nye normen.
Lørdag 24. februar 2018
Uro: Elena Ferrante tegner opp voldens historie i kvinneliv.
Fredag 23. februar 2018
IDEOLOGISK: Oslo Arbeidersamfunn ber partiet vedta nytt prinsipprogram på lands­møtet i 2019. Parti­sekretær Kjersti Stenseng er ikke fremmed for tanken.
Fredag 23. februar 2018
Universitetet trenger finansieringsordninger som lar oss teste ut dristige ideer, mener biolog Dag Hessen.
Fredag 23. februar 2018
• Alle som har pusset opp hjemme eller sittet i et borettslagsstyre, vet at det i byggeprosjekter kan tilkomme ekstra utgifter. Kanskje var ikke grunnen som antatt, det elektriske anlegget måtte i tillegg oppgraderes, eller arbeidet tok...
Fredag 23. februar 2018
NON-STOP: – Ingen har en strategisk visjon om framtidas Syria. Blodbadet vil fortsette i lang tid, sier egyptisk professor.
Torsdag 22. februar 2018
Munchmuseet frykter at det vil gå glipp av utstillinger med verdenskjente kunstnere hvis ikke den statlige forsikringsordningen for museer blir bedre.
Torsdag 22. februar 2018
KLASSEKNIPE: Brexit-motstandere i Labour øker presset mot partilederen. Men blant velgere i lave sosiale sjikt står brexit-støtten sterkt.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk