Søndag 19. november 2017
Kongsvinger rystet Frisk Asker
Bunnplasserte Kongsvinger ledet hele 5-2 på borteis før Frisk Asker våknet. Hjemmelaget slo tilbake, men måtte til slutt tåle 6-7-tap etter forlengning.
Publisert: 19 November 22:04
Bunnplasserte Kongsvinger ledet hele 5-2 på borteis før Frisk Asker våknet. Hjemmelaget slo tilbake, men måtte til slutt tåle 6-7-tap etter forlengning.
Etter en sterk sesongstart har det stoppet litt opp for Frisk i ishockeyens eliteserie. Klubben har kun vunnet én av sine fem siste kamper.
Søndag så det temmelig stygt ut da Kongsvinger snudde 0-1 til 4-1. Fredrik Jacobsen ga hjemmelaget en perfekt åpning, men gjestene lot seg ikke stresse. I tur og orden scoret Ryan Cole, Mitchell Theoret, Sean-Michel Sunnquist og Tom Ivar Hesbråten i Askerhallen.
Kongsvinger gikk senere i midtperioden opp til 5-2. Det hører til sjeldenhetene at hedmarkslaget scorer så mange mål på borteis.

Foster-hattrickTJ Fosters redusering helt på tampen av annen periode ble startskuddet på Frisk Askers opphenting. Samme mann scoret igjen etter 42.01, mens Patrick Wall utlignet til 5-5 fire minutter senere.
Sunnquist tok Kongsvinger tilbake i ledelsen på tampen av tredje periode. Litt over minuttet senere sto det 6-6 på lystavla. Igjen kjempet Foster vertene tilbake i kampen og tvang fram forlengning. Der sørget Daniel Trnavsky for at Kongsvinger gikk seirende ut, men Frisk fikk i det minste med seg ett poeng etter en dramatisk kamp.
På tabellen ligger Frisk Asker på en fjerdeplass med 41 poeng. Kongsvinger ligger sist med 17.

MS-seierDet ble også sudden death da Manglerud Star slo Stjernen 2-1. Christer Simonsen sikret hjemmelaget fra Oslo seieren 1.48 ut i forlegningen.
Kampen fikk to tidlige scoringer, men etter det kom det ikke flere før Simonsen avgjorde det hele. Gjestene fra Fredrikstad tok ledelsen ved David Hallström, mens Mathias Trygg sto bak 1-1-målet.
MS står med 25 poeng etter 22 kamper. Det holder til en 7.-plass. Stjernen ligger rett bak med to poeng mindre.
(©NTB)
Lørdag 24. februar 2018
STYRKAR: Oslo-politiet sender ein ekstra politibetent til det tverretatlege senteret som skal avdekka arbeidslivskriminalitet og flyttar ansvaret for oppfølging av politiets rolle.
Lørdag 24. februar 2018
BOIKOTT: LO-kongressen vedtok i fjor boikott av Israel. Nå krever Israels ambassadør at LO endrer sin «avskyelige politikk» for at LO-tillitsvalgte skal få slippe inn i Israel.
Lørdag 24. februar 2018
Det er ikke så lenge siden forlagene kostet på seg trådheftet innbinding og offset-trykk når en ny roman skulle i trykken. Nå er digitaltrykk og limfresing i ryggen den nye normen.
Lørdag 24. februar 2018
Uro: Elena Ferrante tegner opp voldens historie i kvinneliv.
Fredag 23. februar 2018
IDEOLOGISK: Oslo Arbeidersamfunn ber partiet vedta nytt prinsipprogram på lands­møtet i 2019. Parti­sekretær Kjersti Stenseng er ikke fremmed for tanken.
Fredag 23. februar 2018
Universitetet trenger finansieringsordninger som lar oss teste ut dristige ideer, mener biolog Dag Hessen.
Fredag 23. februar 2018
• Alle som har pusset opp hjemme eller sittet i et borettslagsstyre, vet at det i byggeprosjekter kan tilkomme ekstra utgifter. Kanskje var ikke grunnen som antatt, det elektriske anlegget måtte i tillegg oppgraderes, eller arbeidet tok...
Fredag 23. februar 2018
NON-STOP: – Ingen har en strategisk visjon om framtidas Syria. Blodbadet vil fortsette i lang tid, sier egyptisk professor.
Torsdag 22. februar 2018
Munchmuseet frykter at det vil gå glipp av utstillinger med verdenskjente kunstnere hvis ikke den statlige forsikringsordningen for museer blir bedre.
Torsdag 22. februar 2018
KLASSEKNIPE: Brexit-motstandere i Labour øker presset mot partilederen. Men blant velgere i lave sosiale sjikt står brexit-støtten sterkt.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk