Søndag 19. november 2017
Kongsvinger rystet Frisk Asker
Bunnplasserte Kongsvinger ledet hele 5-2 på borteis før Frisk Asker våknet. Hjemmelaget slo tilbake, men måtte til slutt tåle 6-7-tap etter forlengning.
Publisert: 19 November 22:04
Bunnplasserte Kongsvinger ledet hele 5-2 på borteis før Frisk Asker våknet. Hjemmelaget slo tilbake, men måtte til slutt tåle 6-7-tap etter forlengning.
Etter en sterk sesongstart har det stoppet litt opp for Frisk i ishockeyens eliteserie. Klubben har kun vunnet én av sine fem siste kamper.
Søndag så det temmelig stygt ut da Kongsvinger snudde 0-1 til 4-1. Fredrik Jacobsen ga hjemmelaget en perfekt åpning, men gjestene lot seg ikke stresse. I tur og orden scoret Ryan Cole, Mitchell Theoret, Sean-Michel Sunnquist og Tom Ivar Hesbråten i Askerhallen.
Kongsvinger gikk senere i midtperioden opp til 5-2. Det hører til sjeldenhetene at hedmarkslaget scorer så mange mål på borteis.

Foster-hattrickTJ Fosters redusering helt på tampen av annen periode ble startskuddet på Frisk Askers opphenting. Samme mann scoret igjen etter 42.01, mens Patrick Wall utlignet til 5-5 fire minutter senere.
Sunnquist tok Kongsvinger tilbake i ledelsen på tampen av tredje periode. Litt over minuttet senere sto det 6-6 på lystavla. Igjen kjempet Foster vertene tilbake i kampen og tvang fram forlengning. Der sørget Daniel Trnavsky for at Kongsvinger gikk seirende ut, men Frisk fikk i det minste med seg ett poeng etter en dramatisk kamp.
På tabellen ligger Frisk Asker på en fjerdeplass med 41 poeng. Kongsvinger ligger sist med 17.

MS-seierDet ble også sudden death da Manglerud Star slo Stjernen 2-1. Christer Simonsen sikret hjemmelaget fra Oslo seieren 1.48 ut i forlegningen.
Kampen fikk to tidlige scoringer, men etter det kom det ikke flere før Simonsen avgjorde det hele. Gjestene fra Fredrikstad tok ledelsen ved David Hallström, mens Mathias Trygg sto bak 1-1-målet.
MS står med 25 poeng etter 22 kamper. Det holder til en 7.-plass. Stjernen ligger rett bak med to poeng mindre.
(©NTB)
Onsdag 19. september 2018
Kulturbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) vil opprette en egen pressestøtteordning for Oslo-aviser. – Vi ønsker en bredere offentlighet av hensyn til lokal­demokratiet, sier hun.
Onsdag 19. september 2018
• Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan ble mandag enige om å opprette en demilitarisert sone på 15 til 25 kilometer mellom syriske styrker og Idlib-provinsen i det nordvestlige Syria. Regjerings­styrkene har nå gjenerobret to tredeler av...
Onsdag 19. september 2018
I KLISTERET: Nicolas Sarkozys stabssjef er tiltalt for korrupsjon. Muammar al-Gaddafis sønn skriver om en koffert full av penger. Etterforskningen av Frankrikes ekspresident tiltar.
Onsdag 19. september 2018
SNUDDE: Etter «nærmere dialog med departementet» stokket forsvarssjefen om på innstillingen til ny sjef i Heimevernet. Dermed rykket Eirik Kristoffersen opp fra bunnen til toppen av lista.
Tirsdag 18. september 2018
• Mer enn hvert fjerde barn i Norge, 27 prosent, er ikke med på organiserte fritidsaktiviteter. Det er en økning på 7 prosentpoeng på fem år, viser en undersøkelse Ipsos har gjennomført på vegne av DNB, gjengitt i blant annet Vårt Land i...
Tirsdag 18. september 2018
MISSILER: Den russiske militære opptrappingen på Kolahalvøya er nå synlig på Googles satellitt-bilder.
Tirsdag 18. september 2018
60 aviser risikerer å gå dukken dersom Stortinget åpner for postomdeling annenhver dag, advarer Landslaget for lokalaviser. – Dette forslaget er helt vanvittig, sier Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk.
Tirsdag 18. september 2018
MEGAPROSJEKT: Equinor søker Enova om 2,5 milliarder i støtte for å elektrifisere to oljefelt med havvind. Det tilsvarer hele Enovas støttepott i fjor.
Mandag 17. september 2018
• Lørdag var det ti år siden den amerikanske banken Lehman Brothers gikk under i historiens største konkurs. Hendelsen har blitt selve symbolet på finanskrisa som rammet verden hardt i årene etter 2008. Krisa startet i de store...
Mandag 17. september 2018
Filmskaper Deeyah Khan har reist hjem til amerikanske høyreekstremister for å intervjue dem. Hun mener det er en dårlig idé å nekte folk en talerstol.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk