Fredag 17. november 2017
Bunnlag holdt Monaco til uavgjort
Monaco gikk på en uventet 1-1-smell borte mot bunnplasserte Amiens i Ligue 1 fredag. Ole Kristian Selnæs spilte hele kampen i nok et Saint-Étienne-tap.
Publisert: 17 November 23:08
Monaco gikk på en uventet 1-1-smell borte mot bunnplasserte Amiens i Ligue 1 fredag. Ole Kristian Selnæs spilte hele kampen i nok et Saint-Étienne-tap.
Monaco har vunnet 9 av 13 kamper, men den regjerende seriemesteren ser likevel ut til å slite med å holde følge med Paris Saint-Germain. Rivalen kan lørdag få en seks poengs luke på tabelltoppen.
Det er kamper som den mot Amiens som Monaco ikke har råd til å avgi poeng i. Stevan Jovetic ordnet 1-1 for gjestene fra fyrstedømmet etter 67 minutters spill. I første omgang hadde Serge Gakpé tatt Amiens i føringen.
Sistnevnte ligger fjerde sist med sine tolv poeng i den franske toppdivisjonen. Monaco er tabelltoer med 29 poeng.
Tidligere fredag måtte Saint-Étienne tåle nok en nedtur. Jonathan Bamba utlignet for Selnæs og co. rett før pause, men tapte til slutt 1-3 i bortemøtet med Lille. Nicolas Pépé, Thiago Mendes og Ezequiel Ponce gjorde målene for Marcelo Bielsas mannskap.
Selnæs spilte hele kampen for gjestene, mens Alexander Søderlund slapp til de siste elleve minuttene.
Saint-Étienne er uten seier på sine fire siste ligakamper, tre av dem har endt med tap. I midtuken sa Óscar Garcia opp som klubbens hovedtrener.
Til tross for den svake perioden ligger Saint-Étienne på sjetteplass på tabellen, men kan bli forbigått av flere lag gjennom helgen.
(©NTB)
Lørdag 24. februar 2018
STYRKAR: Oslo-politiet sender ein ekstra politibetent til det tverretatlege senteret som skal avdekka arbeidslivskriminalitet og flyttar ansvaret for oppfølging av politiets rolle.
Lørdag 24. februar 2018
BOIKOTT: LO-kongressen vedtok i fjor boikott av Israel. Nå krever Israels ambassadør at LO endrer sin «avskyelige politikk» for at LO-tillitsvalgte skal få slippe inn i Israel.
Lørdag 24. februar 2018
Det er ikke så lenge siden forlagene kostet på seg trådheftet innbinding og offset-trykk når en ny roman skulle i trykken. Nå er digitaltrykk og limfresing i ryggen den nye normen.
Lørdag 24. februar 2018
Uro: Elena Ferrante tegner opp voldens historie i kvinneliv.
Fredag 23. februar 2018
IDEOLOGISK: Oslo Arbeidersamfunn ber partiet vedta nytt prinsipprogram på lands­møtet i 2019. Parti­sekretær Kjersti Stenseng er ikke fremmed for tanken.
Fredag 23. februar 2018
Universitetet trenger finansieringsordninger som lar oss teste ut dristige ideer, mener biolog Dag Hessen.
Fredag 23. februar 2018
• Alle som har pusset opp hjemme eller sittet i et borettslagsstyre, vet at det i byggeprosjekter kan tilkomme ekstra utgifter. Kanskje var ikke grunnen som antatt, det elektriske anlegget måtte i tillegg oppgraderes, eller arbeidet tok...
Fredag 23. februar 2018
NON-STOP: – Ingen har en strategisk visjon om framtidas Syria. Blodbadet vil fortsette i lang tid, sier egyptisk professor.
Torsdag 22. februar 2018
Munchmuseet frykter at det vil gå glipp av utstillinger med verdenskjente kunstnere hvis ikke den statlige forsikringsordningen for museer blir bedre.
Torsdag 22. februar 2018
KLASSEKNIPE: Brexit-motstandere i Labour øker presset mot partilederen. Men blant velgere i lave sosiale sjikt står brexit-støtten sterkt.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk