Fredag 17. november 2017
Bunnlag holdt Monaco til uavgjort
Monaco gikk på en uventet 1-1-smell borte mot bunnplasserte Amiens i Ligue 1 fredag. Ole Kristian Selnæs spilte hele kampen i nok et Saint-Étienne-tap.
Publisert: 17 November 23:08
Monaco gikk på en uventet 1-1-smell borte mot bunnplasserte Amiens i Ligue 1 fredag. Ole Kristian Selnæs spilte hele kampen i nok et Saint-Étienne-tap.
Monaco har vunnet 9 av 13 kamper, men den regjerende seriemesteren ser likevel ut til å slite med å holde følge med Paris Saint-Germain. Rivalen kan lørdag få en seks poengs luke på tabelltoppen.
Det er kamper som den mot Amiens som Monaco ikke har råd til å avgi poeng i. Stevan Jovetic ordnet 1-1 for gjestene fra fyrstedømmet etter 67 minutters spill. I første omgang hadde Serge Gakpé tatt Amiens i føringen.
Sistnevnte ligger fjerde sist med sine tolv poeng i den franske toppdivisjonen. Monaco er tabelltoer med 29 poeng.
Tidligere fredag måtte Saint-Étienne tåle nok en nedtur. Jonathan Bamba utlignet for Selnæs og co. rett før pause, men tapte til slutt 1-3 i bortemøtet med Lille. Nicolas Pépé, Thiago Mendes og Ezequiel Ponce gjorde målene for Marcelo Bielsas mannskap.
Selnæs spilte hele kampen for gjestene, mens Alexander Søderlund slapp til de siste elleve minuttene.
Saint-Étienne er uten seier på sine fire siste ligakamper, tre av dem har endt med tap. I midtuken sa Óscar Garcia opp som klubbens hovedtrener.
Til tross for den svake perioden ligger Saint-Étienne på sjetteplass på tabellen, men kan bli forbigått av flere lag gjennom helgen.
(©NTB)
Onsdag 19. september 2018
Kulturbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) vil opprette en egen pressestøtteordning for Oslo-aviser. – Vi ønsker en bredere offentlighet av hensyn til lokal­demokratiet, sier hun.
Onsdag 19. september 2018
• Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan ble mandag enige om å opprette en demilitarisert sone på 15 til 25 kilometer mellom syriske styrker og Idlib-provinsen i det nordvestlige Syria. Regjerings­styrkene har nå gjenerobret to tredeler av...
Onsdag 19. september 2018
I KLISTERET: Nicolas Sarkozys stabssjef er tiltalt for korrupsjon. Muammar al-Gaddafis sønn skriver om en koffert full av penger. Etterforskningen av Frankrikes ekspresident tiltar.
Onsdag 19. september 2018
SNUDDE: Etter «nærmere dialog med departementet» stokket forsvarssjefen om på innstillingen til ny sjef i Heimevernet. Dermed rykket Eirik Kristoffersen opp fra bunnen til toppen av lista.
Tirsdag 18. september 2018
• Mer enn hvert fjerde barn i Norge, 27 prosent, er ikke med på organiserte fritidsaktiviteter. Det er en økning på 7 prosentpoeng på fem år, viser en undersøkelse Ipsos har gjennomført på vegne av DNB, gjengitt i blant annet Vårt Land i...
Tirsdag 18. september 2018
MISSILER: Den russiske militære opptrappingen på Kolahalvøya er nå synlig på Googles satellitt-bilder.
Tirsdag 18. september 2018
60 aviser risikerer å gå dukken dersom Stortinget åpner for postomdeling annenhver dag, advarer Landslaget for lokalaviser. – Dette forslaget er helt vanvittig, sier Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk.
Tirsdag 18. september 2018
MEGAPROSJEKT: Equinor søker Enova om 2,5 milliarder i støtte for å elektrifisere to oljefelt med havvind. Det tilsvarer hele Enovas støttepott i fjor.
Mandag 17. september 2018
• Lørdag var det ti år siden den amerikanske banken Lehman Brothers gikk under i historiens største konkurs. Hendelsen har blitt selve symbolet på finanskrisa som rammet verden hardt i årene etter 2008. Krisa startet i de store...
Mandag 17. september 2018
Filmskaper Deeyah Khan har reist hjem til amerikanske høyreekstremister for å intervjue dem. Hun mener det er en dårlig idé å nekte folk en talerstol.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk