Fredag 17. november 2017
Bunnlag holdt Monaco til uavgjort
Monaco gikk på en uventet 1-1-smell borte mot bunnplasserte Amiens i Ligue 1 fredag. Ole Kristian Selnæs spilte hele kampen i nok et Saint-Étienne-tap.
Publisert: 17 November 23:08
Monaco gikk på en uventet 1-1-smell borte mot bunnplasserte Amiens i Ligue 1 fredag. Ole Kristian Selnæs spilte hele kampen i nok et Saint-Étienne-tap.
Monaco har vunnet 9 av 13 kamper, men den regjerende seriemesteren ser likevel ut til å slite med å holde følge med Paris Saint-Germain. Rivalen kan lørdag få en seks poengs luke på tabelltoppen.
Det er kamper som den mot Amiens som Monaco ikke har råd til å avgi poeng i. Stevan Jovetic ordnet 1-1 for gjestene fra fyrstedømmet etter 67 minutters spill. I første omgang hadde Serge Gakpé tatt Amiens i føringen.
Sistnevnte ligger fjerde sist med sine tolv poeng i den franske toppdivisjonen. Monaco er tabelltoer med 29 poeng.
Tidligere fredag måtte Saint-Étienne tåle nok en nedtur. Jonathan Bamba utlignet for Selnæs og co. rett før pause, men tapte til slutt 1-3 i bortemøtet med Lille. Nicolas Pépé, Thiago Mendes og Ezequiel Ponce gjorde målene for Marcelo Bielsas mannskap.
Selnæs spilte hele kampen for gjestene, mens Alexander Søderlund slapp til de siste elleve minuttene.
Saint-Étienne er uten seier på sine fire siste ligakamper, tre av dem har endt med tap. I midtuken sa Óscar Garcia opp som klubbens hovedtrener.
Til tross for den svake perioden ligger Saint-Étienne på sjetteplass på tabellen, men kan bli forbigått av flere lag gjennom helgen.
(©NTB)
Lørdag 23. juni 2018
Minst én av fire elever ved St. Sunniva skole går på kulturskolen, mens andelen er 0 ved andre skoler i Oslo. – Vi må ta skeivfordelingen på alvor, sier Anders Rønningen i Norsk kulturskoleråd.
Lørdag 23. juni 2018
• Torsdag ble det klart at regjeringen overkjører finnmarkingenes krav om stopp i sammenslåings­prosessen med Troms. I stedet setter kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) ned en fellesnemnd for Troms og Finnmark, der...
Lørdag 23. juni 2018
ÅPNER OPP: Denne helga vedtar etter all sannsynlighet både Sosialistisk Ungdom og Unge Høyre å åpne for statlig salg av hasj. Det sikrer flertall for ­legalisering blant ungdomspartiene.
Lørdag 23. juni 2018
STRID: Motsetningene i flyktning­politikken skjerper seg foran neste ukes toppmøte i EU. Kommisjonen kaller inn til krisemøte søndag.
Lørdag 23. juni 2018
Norsk syke? Øystein Noreng er kritisk til Norges næringspolitikk og petroleumsøkonomi.
Fredag 22. juni 2018
I bydel Sagene i Oslo går rundt én av fire elever på kultur­skolen. På Stovner er andelen én av tjue.
Fredag 22. juni 2018
SPILL: USA har lagt an en hardere tone overfor Russland i Syria, rettet mot president Bashar al-Assad.
Fredag 22. juni 2018
VIL PRØVE: Varaordføreren i Oslo mener Arbeiderpartiet bør støtte regulert salg av cannabis for å hindre at organiserte kriminelle håver inn millioner.
Torsdag 21. juni 2018
SNUR: I månedsvis har hele Sverige snakket om innvandringen. Stefan ­Löfven også. Men nå vil statsministeren vinne valget ved å love folk jobb, hjem og velferd.
Torsdag 21. juni 2018
Pedagogikkforsker Kirsten Sivesind mener de nye læreplanene i norsk skole er altfor ­opptatt av å teste elevene.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk