Tirsdag 14. november 2017
Mann trolig skutt i beinet i Oslo
En mann i 30-årene er sendt til sykehus med det politiet tror er skuddskader i beinet etter en hendelse i Oslo. Den antatte gjerningsmannen er pågrepet.
Publisert: 14 November 06:49
En mann i 30-årene er sendt til sykehus med det politiet tror er skuddskader i beinet etter en hendelse i Oslo. Den antatte gjerningsmannen er pågrepet.
Hendelsen fant sted på Grefsen i Oslo natt til tirsdag, opplyser politiet.
– Vi fikk melding klokken 1.20 om smell, muligens skudd, i området. Vi fant en person med skader i et bein, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.
Politiet har konkludert med at mannen høyst sannsynlig er skutt i beinet.
– Vi har pågrepet en person som knytter seg selv handlingen og har også funnet et skytevåpen på en adresse i nærheten, sier Jøkling.
Den pågrepne er en mann i 30-årene. Han tok selv kontakt med politiet idet meldinger om hendelsen kom inn.
– Foreløpig vet vi ikke hva som har skjedd. Den fornærmede og pågrepne er lite meddelsomme. Vi vil gjøre et forsøk på avhør av begge i løpet av dagen, sier operasjonslederen.
Trolig skjedde hendelsen inne i – eller ved – en leilighet i nærheten av der den skadde ble funnet.
– Han var bevisst da våre mannskaper fant ham, og han pratet med dem. Han var bevisst helt til han kom til sykehuset, men vi har ikke fått noen oppdateringer på tilstanden etter det, sier Jøkling rundt klokka 6.30.
(©NTB)
Fredag 20. juli 2018
Ny rapport anbefaler teatre å åpne om sommeren for å trekke flere kultur­turister. – Ikke deres oppgave å drive Norge-branding, sier teater­forening.
Fredag 20. juli 2018
TREIGT: Betring av vilkår for tekstil­arbeidarar går altfor sakte, meiner Framtiden i våre hender. Dei ønskjer seg modigare politikarar.
Fredag 20. juli 2018
• Dragkampen om sjukehusutbyggjinga i Oslo-området er av nasjonal interesse. Det står om milliardsummar som vil påverke helsebudsjetta i mange år, det gjeld sjukehustilbod for ein stor del av folkesetnaden, og det er ikkje minst døme på...
Fredag 20. juli 2018
STENGT: EU sliter med å finne felles løsninger til tross for langt færre migranter og flyktninger enn tidligere somre. Spania overtar som største mottaksland for båt­flyktninger etter hvert som stadig flere ruter stenges.
Torsdag 19. juli 2018
SLUTT: Tyrkia avsluttet i går den to år lange unntakstilstanden. Sentrale deler videreføres likevel i en ny terrorlov.
Torsdag 19. juli 2018
Mer offentlig-privat samarbeid og utvidede åpningstider for teatre og museer. Det er blant forslagene til en ny satsing på kultur­turisme i Norge.
Torsdag 19. juli 2018
• Om man lytter til H/Frp/V-regjeringen er utviklingen i politiet god: De har fått mer penger, mer mannskap, og kan få mer trøkk på arbeid mot ulike typer kriminalitet. Den såkalte nærpolitireformen, der antallet politidistrikt reduseres fra...
Torsdag 19. juli 2018
VERSTING: Cruisetrafikken er miljø­svinet alle vil til livs. Men ikkje eitt av dei 100 cruiseskipa som er under planlegging verda over, siktar mot null­utslepp.
Onsdag 18. juli 2018
Samlaget likte dårlig at bøkene om Lothepus ble solgt til halv pris av en liten nettbokhandler. Nå har innehaveren sendt brev til Finanstilsynet for å komme til bunns i om bokbransjen har rett til å stoppe ham.
Onsdag 18. juli 2018
NY VENDING: Donald Trumps oppførsel åpner opp for samarbeid med Russland på flere områder, mener russisk professor. Vestlige politikere raser mot Trumps ettergivenhet overfor Putin.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk