Tirsdag 14. november 2017
Mann trolig skutt i beinet i Oslo
En mann i 30-årene er sendt til sykehus med det politiet tror er skuddskader i beinet etter en hendelse i Oslo. Den antatte gjerningsmannen er pågrepet.
Publisert: 14 November 06:49
En mann i 30-årene er sendt til sykehus med det politiet tror er skuddskader i beinet etter en hendelse i Oslo. Den antatte gjerningsmannen er pågrepet.
Hendelsen fant sted på Grefsen i Oslo natt til tirsdag, opplyser politiet.
– Vi fikk melding klokken 1.20 om smell, muligens skudd, i området. Vi fant en person med skader i et bein, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.
Politiet har konkludert med at mannen høyst sannsynlig er skutt i beinet.
– Vi har pågrepet en person som knytter seg selv handlingen og har også funnet et skytevåpen på en adresse i nærheten, sier Jøkling.
Den pågrepne er en mann i 30-årene. Han tok selv kontakt med politiet idet meldinger om hendelsen kom inn.
– Foreløpig vet vi ikke hva som har skjedd. Den fornærmede og pågrepne er lite meddelsomme. Vi vil gjøre et forsøk på avhør av begge i løpet av dagen, sier operasjonslederen.
Trolig skjedde hendelsen inne i – eller ved – en leilighet i nærheten av der den skadde ble funnet.
– Han var bevisst da våre mannskaper fant ham, og han pratet med dem. Han var bevisst helt til han kom til sykehuset, men vi har ikke fått noen oppdateringer på tilstanden etter det, sier Jøkling rundt klokka 6.30.
(©NTB)
Torsdag 18. januar 2018
Aftenposten og VG viet i går forsidene til en sak basert på rykter om Venstre-leder Trine Skei Grande. – Noe nytt, mener medieviter Gunn Enli.
Torsdag 18. januar 2018
• The Guardian hadde tirsdag en sak der det hevdes at Norge uoffisielt sender signaler til Brussel om at Storbritannia ikke bør få en avtale med EU som er bedre enn EØS-avtalen, der Norge som kjent er pålagt å ta inn alle EU-lover på...
Torsdag 18. januar 2018
KLATRAR: No skal Torbjørn Røe Isaksen lære seg inntektssida på statsbudsjettet. – Eg ser han gjerne som Høgre-leiar og statsminister i framtida, seier fylkesleiar.
Torsdag 18. januar 2018
HØYT SPILL: Innvandreraktivister krever at Demokrater setter hardt mot hardt i forhandlingsstrid med Donald Trump og Republikanerne.
Onsdag 17. januar 2018
Tore Renberg har aldri deltatt på møter i Forfatter­foreningen. Poet Endre Ruset meldte seg ut i protest. Debatten om medlemskriteriene i forfatternes organisasjon fortsetter.
Onsdag 17. januar 2018
GRUVESJOKK: Ola Elvestuen blir ny miljøminister, men Venstre får ikkje stoppa at omstridt gruveavfall går ut i Førde­fjorden. – Ikkje til å tru, seier Natur og Ungdom.
Onsdag 17. januar 2018
• I Jeløya-plattformen åpner Høyre, Frp og Venstre for storstilt overføring av offentlig tjenesteproduksjon til private. Flere steder i erklæringen står det at det er viktig å hindre at offentlige bedrifter gis særfordeler som fører til...
Onsdag 17. januar 2018
FRIENDLY FIRE: Demokrater anklager varsler, transkvinne og venstreutfordrer Chelsea Manning for å være Vladimir Putins nikkedokke.
Tirsdag 16. januar 2018
«Jeg har vært flyktning, gjest, emigrant og immigrant,» fortalte Helga Hernes i «Fremmed i Norge» (1982). Mot slutten av andre verdenskrig ble hun og hennes familie fordrevet fra sine hjem i Vest-Preussen (den gang...
Tirsdag 16. januar 2018
DRAMATISK: Hvis FN må kutte i tilbudet til millioner palestinske flyktninger, kan resultatet bli katastrofalt, sier FNs Christopher Gunnes.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk