Fredag 10. november 2017
Urutinert England holdt Tyskland
Englands mest urutinerte landslag siden 1980 holdt verdensmester Tyskland til 0-0 i en underholdende kamp på Wembley fredag.
Publisert: 10 November 23:48
Englands mest urutinerte landslag siden 1980 holdt verdensmester Tyskland til 0-0 i en underholdende kamp på Wembley fredag.
Skader gjorde at begge landslagssjefer var nødt til å eksperimentere, og fem spillere fikk sin debut for England. Jordan Pickford og Ruben Loftus-Cheek imponerte begge i debuten.
England unngikk tap selv om den mest erfarne spilleren Phil Jones måtte u t med skade 25 minutter ut i sin 24. landskamp.
– Jordan hadde noen veldig gode redninger i første omgang, og Ruben gjorde alt jeg vet han kan. Vi slapp til noen sjanser, men stilte tyskerne spørsmål, sa Englands landslagssjef Gareth Southgate.
Tyskland var nærmest seieren, særlig ved Leroy Sane.
Manchester City-spilleren hadde en avslutning i undersiden av tverrliggeren, og han tvang Phil Jones til å redde på streken da han prøvde å sette inn returen etter et skudd fra Timo Werner.
Werner ble også to ganger stoppet alene med keeper Jordan Pickford.
Marc-André ter Stegen i Tysklands mål ble satt på bare en prøve, da Jamie Vardy prøvde seg med en heading i annen omgang.

Rekken bruttPå overtid hadde Jesse Lingard en god mulighet, men traff ikke mål. For første gang gikk England målløs av banen etter en landskamp på hjemmebane.
Tyskland fikk sin sju kamper lange seiersrekke brutt. Marcel Halstenberg debuterte for tyskerne på Wembley.
– Det var en kamp mellom to gode lag, sa Tysklands landslagssjef Joachim Löw.
England møter Brasil tirsdag. Neste oppgave for Löws lag er Frankrike samme dag. Det er et revansjoppgjør for EM-semifinalen i fjor, da Tyskland fikk sitt forrige tap.
Frankrike tok seg enkelt av Wales fredag og vant 2-0 på Stade de France med mål av Antoine Griezmann og Romelu Lukaku.

Bale-smellWales fikk en smell også før kampen da Gareth Bale forverret en muskelskade under trening torsdag. Han har ikke spilt for Real Madrid siden september, men trodde han var klar for comeback.
Belgia og Mexico utkjempet en severdig duell som endte 3-3 i Brussel. Romelu Lukaku og Hirving Lozano scoret to ganger for hvert sitt lag i annen omgang, etter at Eden Hazard og Andrés Guardado hadde fått ballen i mål før pause.
Polen og Uruguay spilte 0-0 i en annen duell mellom to VM-klare lag fra ulike kontinenter.
Europamester Portugal vant 3-0 over Saudi-Arabia i en tredje.
(©NTB)
Torsdag 19. juli 2018
SLUTT: Tyrkia avsluttet i går den to år lange unntakstilstanden. Sentrale deler videreføres likevel i en ny terrorlov.
Torsdag 19. juli 2018
Mer offentlig-privat samarbeid og utvidede åpningstider for teatre og museer. Det er blant forslagene til en ny satsing på kultur­turisme i Norge.
Torsdag 19. juli 2018
• Om man lytter til H/Frp/V-regjeringen er utviklingen i politiet god: De har fått mer penger, mer mannskap, og kan få mer trøkk på arbeid mot ulike typer kriminalitet. Den såkalte nærpolitireformen, der antallet politidistrikt reduseres fra...
Torsdag 19. juli 2018
VERSTING: Cruisetrafikken er miljø­svinet alle vil til livs. Men ikkje eitt av dei 100 cruiseskipa som er under planlegging verda over, siktar mot null­utslepp.
Onsdag 18. juli 2018
Samlaget likte dårlig at bøkene om Lothepus ble solgt til halv pris av en liten nettbokhandler. Nå har innehaveren sendt brev til Finanstilsynet for å komme til bunns i om bokbransjen har rett til å stoppe ham.
Onsdag 18. juli 2018
NY VENDING: Donald Trumps oppførsel åpner opp for samarbeid med Russland på flere områder, mener russisk professor. Vestlige politikere raser mot Trumps ettergivenhet overfor Putin.
Onsdag 18. juli 2018
• I sommer seiler Klassekampen langs kysten av Finnmark i treskuta Goxsheim. I dag legger vi til kai i Hammerfest, og på vår ferd fra Kirkenes til Tromsø arrangerer vi en rekke debatter og folkemøter. Uansett hva vi debatterer, er det en sak...
Onsdag 18. juli 2018
VERRE: Meieri­giganten Tine fryktar mjølkemangel dersom mykje storfe blir slakta på grunn av fôrmangel. Tine vil ha krisemøte med bøndene og regjeringa.
Tirsdag 17. juli 2018
Utenriksreporter Kadafi Zaman er løslatt fra fengsel i Pakistan. – Pressekortet er ikke lenger et hvitt flagg, sier TV 2s klubb­leder.
Tirsdag 17. juli 2018
HELSINKI: Putin møtte Trump i går med krav om å stoppe vestens kalde krig-retorikk. Møtet kan indikere en form for normalisering, sier Russland-forsker Flemming S. Hansen.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk