Fredag 13. oktober 2017
Sjarapova klar for sin første semifinale siden april
Russiske Maria Sjarapova tok seg til sin første semifinale på WTA-touren etter at dopingutestengelsen av over i april.
Publisert: 13 Oktober 10:38
Russiske Maria Sjarapova tok seg til sin første semifinale på WTA-touren etter at dopingutestengelsen av over i april.
Sveitsiske Stefanie Vögele ble slått 6-3, 6–1 i fredagens kvartfinale i Tianjin Open-turneringen.
Sjarapova begynner å vise noe av sitt gamle etter at skader har hindret henne i å kvalifisere seg til Roland Garros-turneringen og Wimbledon. I US Open tok hun seg bare til åttedelsfinale før det ble stopp.
30-åringen med fem Grand Slam-titler er for tiden ranket som nummer 86 på WTA-rankingen. Hun var utestengt i 15 måneder på grunn av bruk av det forbudte stoffet meldonium før hun gjorde comeback i april.
Sjarapova, som ikke har tapt et eneste sett denne uken i Kina, møter vinneren den kineske tittelforsvareren Peng Shuai. Hun slo spanske Sara Sorribes med 6-0, 6-1 i sin kvartfinale.
(©NTB)
Tirsdag 18. september 2018
• Mer enn hvert fjerde barn i Norge, 27 prosent, er ikke med på organiserte fritidsaktiviteter. Det er en økning på 7 prosentpoeng på fem år, viser en undersøkelse Ipsos har gjennomført på vegne av DNB, gjengitt i blant annet Vårt Land i...
Tirsdag 18. september 2018
MISSILER: Den russiske militære opptrappingen på Kolahalvøya er nå synlig på Googles satellitt-bilder.
Tirsdag 18. september 2018
60 aviser risikerer å gå dukken dersom Stortinget åpner for postomdeling annenhver dag, advarer Landslaget for lokalaviser. – Dette forslaget er helt vanvittig, sier Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk.
Tirsdag 18. september 2018
MEGAPROSJEKT: Equinor søker Enova om 2,5 milliarder i støtte for å elektrifisere to oljefelt med havvind. Det tilsvarer hele Enovas støttepott i fjor.
Mandag 17. september 2018
• Lørdag var det ti år siden den amerikanske banken Lehman Brothers gikk under i historiens største konkurs. Hendelsen har blitt selve symbolet på finanskrisa som rammet verden hardt i årene etter 2008. Krisa startet i de store...
Mandag 17. september 2018
Filmskaper Deeyah Khan har reist hjem til amerikanske høyreekstremister for å intervjue dem. Hun mener det er en dårlig idé å nekte folk en talerstol.
Mandag 17. september 2018
HØVLAR: Kutt i sjukehusbudsjett skal spara millionar. No åtvarar både tillitsvalde og direktørar om at det går ut over pasientar og arbeidsvilkår.
Mandag 17. september 2018
GEOPOLITIKK: Den regionale maktkampen har ikke fått nok plass i historien om Libya-krigen, mener Libya-forsker Jalel Harchaoui.
Lørdag 15. september 2018
Hvor kommer det fra, ønsket om å nekte folk en talerstol? Forskere peker på identitets­politikk, populisme og «hyperfølsomhet» som forklaringer.
Lørdag 15. september 2018
IVRIG: Statsministeren hyllet amerikanske soldater i forkant av norgeshistoriens største Nato-øvelse. Landet rundt forberedes motdemonstrasjonene.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk