Fredag 13. oktober 2017
Sjarapova klar for sin første semifinale siden april
Russiske Maria Sjarapova tok seg til sin første semifinale på WTA-touren etter at dopingutestengelsen av over i april.
Publisert: 13 Oktober 10:38
Russiske Maria Sjarapova tok seg til sin første semifinale på WTA-touren etter at dopingutestengelsen av over i april.
Sveitsiske Stefanie Vögele ble slått 6-3, 6–1 i fredagens kvartfinale i Tianjin Open-turneringen.
Sjarapova begynner å vise noe av sitt gamle etter at skader har hindret henne i å kvalifisere seg til Roland Garros-turneringen og Wimbledon. I US Open tok hun seg bare til åttedelsfinale før det ble stopp.
30-åringen med fem Grand Slam-titler er for tiden ranket som nummer 86 på WTA-rankingen. Hun var utestengt i 15 måneder på grunn av bruk av det forbudte stoffet meldonium før hun gjorde comeback i april.
Sjarapova, som ikke har tapt et eneste sett denne uken i Kina, møter vinneren den kineske tittelforsvareren Peng Shuai. Hun slo spanske Sara Sorribes med 6-0, 6-1 i sin kvartfinale.
(©NTB)
Lørdag 24. februar 2018
STYRKAR: Oslo-politiet sender ein ekstra politibetent til det tverretatlege senteret som skal avdekka arbeidslivskriminalitet og flyttar ansvaret for oppfølging av politiets rolle.
Lørdag 24. februar 2018
BOIKOTT: LO-kongressen vedtok i fjor boikott av Israel. Nå krever Israels ambassadør at LO endrer sin «avskyelige politikk» for at LO-tillitsvalgte skal få slippe inn i Israel.
Lørdag 24. februar 2018
Det er ikke så lenge siden forlagene kostet på seg trådheftet innbinding og offset-trykk når en ny roman skulle i trykken. Nå er digitaltrykk og limfresing i ryggen den nye normen.
Lørdag 24. februar 2018
Uro: Elena Ferrante tegner opp voldens historie i kvinneliv.
Fredag 23. februar 2018
IDEOLOGISK: Oslo Arbeidersamfunn ber partiet vedta nytt prinsipprogram på lands­møtet i 2019. Parti­sekretær Kjersti Stenseng er ikke fremmed for tanken.
Fredag 23. februar 2018
Universitetet trenger finansieringsordninger som lar oss teste ut dristige ideer, mener biolog Dag Hessen.
Fredag 23. februar 2018
• Alle som har pusset opp hjemme eller sittet i et borettslagsstyre, vet at det i byggeprosjekter kan tilkomme ekstra utgifter. Kanskje var ikke grunnen som antatt, det elektriske anlegget måtte i tillegg oppgraderes, eller arbeidet tok...
Fredag 23. februar 2018
NON-STOP: – Ingen har en strategisk visjon om framtidas Syria. Blodbadet vil fortsette i lang tid, sier egyptisk professor.
Torsdag 22. februar 2018
Munchmuseet frykter at det vil gå glipp av utstillinger med verdenskjente kunstnere hvis ikke den statlige forsikringsordningen for museer blir bedre.
Torsdag 22. februar 2018
KLASSEKNIPE: Brexit-motstandere i Labour øker presset mot partilederen. Men blant velgere i lave sosiale sjikt står brexit-støtten sterkt.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk