Fredag 13. oktober 2017
Sjarapova klar for sin første semifinale siden april
Russiske Maria Sjarapova tok seg til sin første semifinale på WTA-touren etter at dopingutestengelsen av over i april.
Publisert: 13 Oktober 10:38
Russiske Maria Sjarapova tok seg til sin første semifinale på WTA-touren etter at dopingutestengelsen av over i april.
Sveitsiske Stefanie Vögele ble slått 6-3, 6–1 i fredagens kvartfinale i Tianjin Open-turneringen.
Sjarapova begynner å vise noe av sitt gamle etter at skader har hindret henne i å kvalifisere seg til Roland Garros-turneringen og Wimbledon. I US Open tok hun seg bare til åttedelsfinale før det ble stopp.
30-åringen med fem Grand Slam-titler er for tiden ranket som nummer 86 på WTA-rankingen. Hun var utestengt i 15 måneder på grunn av bruk av det forbudte stoffet meldonium før hun gjorde comeback i april.
Sjarapova, som ikke har tapt et eneste sett denne uken i Kina, møter vinneren den kineske tittelforsvareren Peng Shuai. Hun slo spanske Sara Sorribes med 6-0, 6-1 i sin kvartfinale.
(©NTB)
Lørdag 23. juni 2018
Minst én av fire elever ved St. Sunniva skole går på kulturskolen, mens andelen er 0 ved andre skoler i Oslo. – Vi må ta skeivfordelingen på alvor, sier Anders Rønningen i Norsk kulturskoleråd.
Lørdag 23. juni 2018
• Torsdag ble det klart at regjeringen overkjører finnmarkingenes krav om stopp i sammenslåings­prosessen med Troms. I stedet setter kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) ned en fellesnemnd for Troms og Finnmark, der...
Lørdag 23. juni 2018
ÅPNER OPP: Denne helga vedtar etter all sannsynlighet både Sosialistisk Ungdom og Unge Høyre å åpne for statlig salg av hasj. Det sikrer flertall for ­legalisering blant ungdomspartiene.
Lørdag 23. juni 2018
STRID: Motsetningene i flyktning­politikken skjerper seg foran neste ukes toppmøte i EU. Kommisjonen kaller inn til krisemøte søndag.
Lørdag 23. juni 2018
Norsk syke? Øystein Noreng er kritisk til Norges næringspolitikk og petroleumsøkonomi.
Fredag 22. juni 2018
I bydel Sagene i Oslo går rundt én av fire elever på kultur­skolen. På Stovner er andelen én av tjue.
Fredag 22. juni 2018
SPILL: USA har lagt an en hardere tone overfor Russland i Syria, rettet mot president Bashar al-Assad.
Fredag 22. juni 2018
VIL PRØVE: Varaordføreren i Oslo mener Arbeiderpartiet bør støtte regulert salg av cannabis for å hindre at organiserte kriminelle håver inn millioner.
Torsdag 21. juni 2018
SNUR: I månedsvis har hele Sverige snakket om innvandringen. Stefan ­Löfven også. Men nå vil statsministeren vinne valget ved å love folk jobb, hjem og velferd.
Torsdag 21. juni 2018
Pedagogikkforsker Kirsten Sivesind mener de nye læreplanene i norsk skole er altfor ­opptatt av å teste elevene.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk