Fredag 13. oktober 2017
Sjarapova klar for sin første semifinale siden april
Russiske Maria Sjarapova tok seg til sin første semifinale på WTA-touren etter at dopingutestengelsen av over i april.
Publisert: 13 Oktober 10:38
Russiske Maria Sjarapova tok seg til sin første semifinale på WTA-touren etter at dopingutestengelsen av over i april.
Sveitsiske Stefanie Vögele ble slått 6-3, 6–1 i fredagens kvartfinale i Tianjin Open-turneringen.
Sjarapova begynner å vise noe av sitt gamle etter at skader har hindret henne i å kvalifisere seg til Roland Garros-turneringen og Wimbledon. I US Open tok hun seg bare til åttedelsfinale før det ble stopp.
30-åringen med fem Grand Slam-titler er for tiden ranket som nummer 86 på WTA-rankingen. Hun var utestengt i 15 måneder på grunn av bruk av det forbudte stoffet meldonium før hun gjorde comeback i april.
Sjarapova, som ikke har tapt et eneste sett denne uken i Kina, møter vinneren den kineske tittelforsvareren Peng Shuai. Hun slo spanske Sara Sorribes med 6-0, 6-1 i sin kvartfinale.
(©NTB)
Tirsdag 17. oktober 2017
TRENING: Regjeringen legger til rette for økt trening med Nato på norsk territorium. En egen gruppe ser nå på hvordan det kan gjøres i praksis.
Tirsdag 17. oktober 2017
Mens den ene søndagsavisa etter den andre er blitt lagt ned, har Bergens­avisen gitt søndagsavisa et nytt liv i digitalt format. Dermed har avisa også blitt årets pressestøttevinner.
Tirsdag 17. oktober 2017
VALG: Søndagens valg har snudd opp ned på det politiske landskapet i Østerrike og åpner for ny høyre­koalisjon i EU.
Tirsdag 17. oktober 2017
• Det framlagte statsbudsjettet for 2018 legger opp til en massakre for Frivillighets-Norge. Kuttene skjer delvis ved redusert momskompensasjon for frivillige organisasjoner til tross for at et samlet storting så seint som i juni i år stilte...
Mandag 16. oktober 2017
ANSPENT: – Muligheten for krig er veldig stor her nå, sier Wasta Rasul til Klassekampen over telefon fra fronten i utkanten av Kirkuk.
Mandag 16. oktober 2017
MEDGIFT: Milliardverdiar kan stå på spel når to vestlandsfylke skal slå seg saman. Motstandarane brukar tvil om kraftmilliardane for å hindre samanslåinga.
Mandag 16. oktober 2017
– All skriveteknikk handlar om å få lesaren til å sjå verda, seier Finn Iunker. Han er ute med boka «Stemmer fra Israel».
Mandag 16. oktober 2017
• Etter at Høgre og Framstegspartiet kom til makta i 2013 starta dei ei såkalla avbyråkratiserings- og effektiviseringsreform (ABE-reforma). Reforma skulle innebera at offentlege verksemder får redusert løyvingane med 0,5 prosent kvart år,...
Lørdag 14. oktober 2017
NEDERLAG: Ap åpner for å stoppe de planlagte kuttene i Heimevernet. Nå ligger regjeringen an til flere sviende nederlag.
Lørdag 14. oktober 2017
I regjeringens budsjettforslag får ikke kunstnerorganisasjonene oppnevne komiteene som deler ut kunstner­stipend. – Krakelering av makts­predningen, mener Hilde Tørdal i Norske billedkunstnere.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk