Fredag 13. oktober 2017
Leteaksjon etter kvinne i Namsskogan
Det pågikk natt til fredag en leteaksjon etter en kvinne i 50-årene som er meldt savnet i Gruvfjellet i Namsskogan i Nord-Trøndelag.
Publisert: 13 Oktober 00:22
Det pågikk natt til fredag en leteaksjon etter en kvinne i 50-årene som er meldt savnet i Gruvfjellet i Namsskogan i Nord-Trøndelag.
Operasjonsleder Frank Brevik i Trøndelag politidistrikt sier til Adresseavisen at kvinnen gikk ut på tur i 12-tiden torsdag. Fem og en halv time senere sendte hun en tekstmelding til sin ektemann om at hun ikke lenger visste hvor hun var.
– Han dro ut for å lete etter henne, men det er dårlig sikt i området nå, sa Brevik torsdag kveld.
Politiet meldte om leteaksjonen klokka 21 torsdag. Røde Kors, flere hundeekvipasjer og frivillige deltar i letingen etter kvinnen. Rett før midnatt natt til fredag var et Sea King redningshelikopter på vei inn til området.
– Det er nå flere timer siden man har hatt kontakt med kvinnen. Dette kan skyldes at telefonen hennes er uten strøm, eller hun kan være i et område uten dekning, sa operasjonslederen torsdag kveld.
Kvinnen skal være fjellvant og er trolig godt kledd, men det er skodde og sludd i området, og temperaturen nærmer seg 0 grader.
(©NTB)
Tirsdag 17. oktober 2017
TRENING: Regjeringen legger til rette for økt trening med Nato på norsk territorium. En egen gruppe ser nå på hvordan det kan gjøres i praksis.
Tirsdag 17. oktober 2017
Mens den ene søndagsavisa etter den andre er blitt lagt ned, har Bergens­avisen gitt søndagsavisa et nytt liv i digitalt format. Dermed har avisa også blitt årets pressestøttevinner.
Tirsdag 17. oktober 2017
VALG: Søndagens valg har snudd opp ned på det politiske landskapet i Østerrike og åpner for ny høyre­koalisjon i EU.
Tirsdag 17. oktober 2017
• Det framlagte statsbudsjettet for 2018 legger opp til en massakre for Frivillighets-Norge. Kuttene skjer delvis ved redusert momskompensasjon for frivillige organisasjoner til tross for at et samlet storting så seint som i juni i år stilte...
Mandag 16. oktober 2017
ANSPENT: – Muligheten for krig er veldig stor her nå, sier Wasta Rasul til Klassekampen over telefon fra fronten i utkanten av Kirkuk.
Mandag 16. oktober 2017
MEDGIFT: Milliardverdiar kan stå på spel når to vestlandsfylke skal slå seg saman. Motstandarane brukar tvil om kraftmilliardane for å hindre samanslåinga.
Mandag 16. oktober 2017
– All skriveteknikk handlar om å få lesaren til å sjå verda, seier Finn Iunker. Han er ute med boka «Stemmer fra Israel».
Mandag 16. oktober 2017
• Etter at Høgre og Framstegspartiet kom til makta i 2013 starta dei ei såkalla avbyråkratiserings- og effektiviseringsreform (ABE-reforma). Reforma skulle innebera at offentlege verksemder får redusert løyvingane med 0,5 prosent kvart år,...
Lørdag 14. oktober 2017
NEDERLAG: Ap åpner for å stoppe de planlagte kuttene i Heimevernet. Nå ligger regjeringen an til flere sviende nederlag.
Lørdag 14. oktober 2017
I regjeringens budsjettforslag får ikke kunstnerorganisasjonene oppnevne komiteene som deler ut kunstner­stipend. – Krakelering av makts­predningen, mener Hilde Tørdal i Norske billedkunstnere.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk