Fredag 13. oktober 2017
Mann i 50-årene knivstukket i Oslo
En mann i 50-årene er kjørt til sykehus etter å ha blitt funnet knivstukket ved Nationaltheatret stasjon i Oslo natt til fredag.
Publisert: 13 Oktober 05:44
En mann i 50-årene er kjørt til sykehus etter å ha blitt funnet knivstukket ved Nationaltheatret stasjon i Oslo natt til fredag.
– Han var ved bevissthet da han ble funnet og ble kjørt til sykehus rimelig umiddelbart. Utover det vet vi foreløpig ikke noe om skadeomfanget, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.
Politiet søker etter to gjerningsmenn, men har hittil ikke noe godt signalement å gå etter.
– Vi vet heller ikke sikkert om hvor knivstikkingen har skjedd, men er sikre på at det ikke var inne på selve stasjonen. Han ble funnet ved bussholdeplassen utenfor. Vi prøver blant annet å få klarlagt om dette har foregått der eller på en buss.
Politiet fikk melding om voldsepisoden klokka 4.58 natt til fredag.
(©NTB)
Tirsdag 17. oktober 2017
TRENING: Regjeringen legger til rette for økt trening med Nato på norsk territorium. En egen gruppe ser nå på hvordan det kan gjøres i praksis.
Tirsdag 17. oktober 2017
Mens den ene søndagsavisa etter den andre er blitt lagt ned, har Bergens­avisen gitt søndagsavisa et nytt liv i digitalt format. Dermed har avisa også blitt årets pressestøttevinner.
Tirsdag 17. oktober 2017
VALG: Søndagens valg har snudd opp ned på det politiske landskapet i Østerrike og åpner for ny høyre­koalisjon i EU.
Tirsdag 17. oktober 2017
• Det framlagte statsbudsjettet for 2018 legger opp til en massakre for Frivillighets-Norge. Kuttene skjer delvis ved redusert momskompensasjon for frivillige organisasjoner til tross for at et samlet storting så seint som i juni i år stilte...
Mandag 16. oktober 2017
ANSPENT: – Muligheten for krig er veldig stor her nå, sier Wasta Rasul til Klassekampen over telefon fra fronten i utkanten av Kirkuk.
Mandag 16. oktober 2017
MEDGIFT: Milliardverdiar kan stå på spel når to vestlandsfylke skal slå seg saman. Motstandarane brukar tvil om kraftmilliardane for å hindre samanslåinga.
Mandag 16. oktober 2017
– All skriveteknikk handlar om å få lesaren til å sjå verda, seier Finn Iunker. Han er ute med boka «Stemmer fra Israel».
Mandag 16. oktober 2017
• Etter at Høgre og Framstegspartiet kom til makta i 2013 starta dei ei såkalla avbyråkratiserings- og effektiviseringsreform (ABE-reforma). Reforma skulle innebera at offentlege verksemder får redusert løyvingane med 0,5 prosent kvart år,...
Lørdag 14. oktober 2017
NEDERLAG: Ap åpner for å stoppe de planlagte kuttene i Heimevernet. Nå ligger regjeringen an til flere sviende nederlag.
Lørdag 14. oktober 2017
I regjeringens budsjettforslag får ikke kunstnerorganisasjonene oppnevne komiteene som deler ut kunstner­stipend. – Krakelering av makts­predningen, mener Hilde Tørdal i Norske billedkunstnere.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk