Søndag 8. oktober 2017
Skuffet Zucca etter poengrekord i Rangers-tap
Mats Zuccarello scoret ett mål og hadde tre assist i målfesten der New York Rangers til slutt tapte 5-8 mot Toronto Maple Leafs natt til søndag.
Publisert: 08 Oktober 10:53
Mats Zuccarello scoret ett mål og hadde tre assist i målfesten der New York Rangers til slutt tapte 5-8 mot Toronto Maple Leafs natt til søndag.
Tre assist og ett mål er den største poengfangsten i én kamp for Zucca så langt i NHL-karrieren, men det klarte ikke 30-åringen å glede seg over.
– Det har ikke så mye å si når vi ikke klarer å forsvare oss. Det er hårreisende hvordan vi spiller i egen sone, så det må bli mye bedre. Vi må gå i oss selv, alle mann, sier Zuccarello til Nettavisen.
– Nok en gang viser Mats hvor viktig han er for Rangers. Han står bak alt av offensivt spill. Det skjer vel egentlig ingenting hvis ikke Zucca er på isen. Han er lagets klart beste spiller. Det er verdt å sitte opp til 4.15 for å se hvor god han er, sier TV 2s hockeyekspert Ole Eskild Dahlstrøm.
Espen «Shampo» Knutsen var første nordmann til å gjøre minst fire poeng i én kamp i NHL. Han klarte det tre ganger.

OpphentingRangers lå under hele 2-5 etter første periode. Den neste perioden vant bortelaget 3-0 og utlignet dermed til 5-5.
5-5-målet satte Zuccarello inn selv med en styring på et skudd fra Marc Staal. Det så ut til å bli en imponerende opphenting i en intens kamp. Men i siste periode maktet ikke newyorkerne å få pucken i mål. Maple Leafs scoret tre ganger og sikret seg 8-5-seieren.
Ifølge Nettavisen har Zuccarello aldri hatt en så god sesonginnledning som i år med fem målpoeng på to kamper. Fjoråret ga totalt 59 poeng på 80 kamper.

VisekapteinZucca er en av tre Rangers-spillere som skal være visekaptein for backen Ryan McDonagh denne sesongen. Han skal bytte på med lagkameratene Marc Staal og Rick Nash med å ha «A» på drakten. Kun to spillere av gangen kan ha det under kampene.
Det er første gang at den norsk spiller får dette vervet på fast basis i verdens tøffeste ishockeyliga.
Zuccarello har vært i New York Rangers siden 2010/11-sesongen. Han har fått med seg 384 kamper for klubben. Zuccarello har scoret 87 mål. Han har også bidratt med 179 målgivende pasninger.
Rangers står uten poeng etter to kamper av årets sesong.
(©NTB)
Lørdag 23. juni 2018
Minst én av fire elever ved St. Sunniva skole går på kulturskolen, mens andelen er 0 ved andre skoler i Oslo. – Vi må ta skeivfordelingen på alvor, sier Anders Rønningen i Norsk kulturskoleråd.
Lørdag 23. juni 2018
• Torsdag ble det klart at regjeringen overkjører finnmarkingenes krav om stopp i sammenslåings­prosessen med Troms. I stedet setter kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) ned en fellesnemnd for Troms og Finnmark, der...
Lørdag 23. juni 2018
ÅPNER OPP: Denne helga vedtar etter all sannsynlighet både Sosialistisk Ungdom og Unge Høyre å åpne for statlig salg av hasj. Det sikrer flertall for ­legalisering blant ungdomspartiene.
Lørdag 23. juni 2018
STRID: Motsetningene i flyktning­politikken skjerper seg foran neste ukes toppmøte i EU. Kommisjonen kaller inn til krisemøte søndag.
Lørdag 23. juni 2018
Norsk syke? Øystein Noreng er kritisk til Norges næringspolitikk og petroleumsøkonomi.
Fredag 22. juni 2018
I bydel Sagene i Oslo går rundt én av fire elever på kultur­skolen. På Stovner er andelen én av tjue.
Fredag 22. juni 2018
SPILL: USA har lagt an en hardere tone overfor Russland i Syria, rettet mot president Bashar al-Assad.
Fredag 22. juni 2018
VIL PRØVE: Varaordføreren i Oslo mener Arbeiderpartiet bør støtte regulert salg av cannabis for å hindre at organiserte kriminelle håver inn millioner.
Torsdag 21. juni 2018
SNUR: I månedsvis har hele Sverige snakket om innvandringen. Stefan ­Löfven også. Men nå vil statsministeren vinne valget ved å love folk jobb, hjem og velferd.
Torsdag 21. juni 2018
Pedagogikkforsker Kirsten Sivesind mener de nye læreplanene i norsk skole er altfor ­opptatt av å teste elevene.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk