Søndag 16. juli 2017
Mann siktet for voldtekt i Kongsvinger
En 20 år gammel mann er pågrepet, siktet for å ha voldtatt en jente i tenårene i Kongsvinger natt til søndag.
Publisert: 16 Juli 14:59
En 20 år gammel mann er pågrepet, siktet for å ha voldtatt en jente i tenårene i Kongsvinger natt til søndag.
Søndag formiddag sperret politiet av et område i en park i Kongsvinger og satte opp et telt. Sperringene var rundt et område med mye vegetasjon og trær. I 14-tiden ble sperringene opphevet og teltet fjernet, skriver Glåmdalen.
– Politiet etterforsker en anmeldt voldtekt som skal ha skjedd natt til søndag. Vi har pågrepet en mann i 20-årene som har status som siktet i saken, sier jourhavende jurist Bjørn Erik Pettersen i Innlandet politidistrikt til avisen.
Han ønsker foreløpig ikke å si noe om når voldtekten skal ha skjedd. Ifølge Pettersen kjente mannen og jenta hverandre fra tidligere.
– Det skal ikke være snakk om en overfallsvoldtekt, sier han.
Det var et vitne som meldte fra om hendelsen natt til søndag. Søndag ettermiddag ble vitner avhørt, og det var også planlagt nye avhør av jenta og den siktede mannen.
(©NTB)
Lørdag 22. juli 2017
TILBAKE: Utøya har reist seg og er igjen et levende leirsted for nye engasjerte ungdommer. Men bak latteren, flørtinga, fotballturneringene og bading i Tyrifjorden ligger også alvoret.
Lørdag 22. juli 2017
FRAMOVER: Til tross for brutale taktikker fra IS går kampene bedre enn fryktet, ifølge Nuri Mahmud, talspersonen for den kurdiske YPG-militsen.
Lørdag 22. juli 2017
Facebook vil koma mediebransjen i møte med å prøva ut betalt abonnement på såkalla «instant articles».
Lørdag 22. juli 2017
Då sommaren eksploderteog juli sine kronbladbrann nedmed bitter røykav død,og asfalten vart rød.Kva hadde me til svar?Då barbariet kommed brutale våpentil den hjarteforma...
Fredag 21. juli 2017
KronikkVi tror vi kan hevde oss i konkurransen mot globale giganter, til det beste for norsk journalistikk – men bare hvis vi får mulighet til å konkurrere på like vilkår.Det er...
Fredag 21. juli 2017
Netflix står nå for nesten en firedel av all trafikk i Telenors bredbåndsnett, men det er lite norsk film å se. Det er på tide å ta grep for å sikre norsk innhold, ­mener Norsk filminstitutt.
Fredag 21. juli 2017
NYTENKER: Venstresida i Latin-Amerika har blitt utkonkurrert av en ny, folkelig høyreside, sier tidligere Farc-kommandant Yezid Arteta. Han mener venstresida må finne tilbake til en kompromiss-villig populisme.
Fredag 21. juli 2017
FORNØYD: I en valgkampreklame på radio hevder Høyre at det har blitt ­lavere ledighet og høyere vekst de fire siste årene. Det stemmer ikke.
Fredag 21. juli 2017
• «Det er sterke, nesten naturgitte drivkrefter som bidrar til at vi får større forskjeller i Norge.» Det er beskjeden fra Jonas Gahr Støre to måneder før høstens valg, der ulikhet er en av hovedsakene. Støre nevner fire slike naturgitte...
Torsdag 20. juli 2017
OPP: Omfanget av arbeidskraftinnleie øker. I Oslo-området er rundt hver sjette bygningsarbeider innleid. Fellesforbundet mener det trengs strengere regulering.

Klassekampen benytter informasjons­kapsler (cookies) så vi kan gi deg bedre service, og for å holde styr på om du er logget inn på våre tjenester. Du kan lese mer om vår bruk av informasjons­kapsler her.

Lukk