Du kan bla til neste sideBla med piltastene

Sigrid imponerte på Bylarm: Sammen med The Modern Times, 9 Grader Nord og Pom Poko, mens Myra bekreftet talentet og x-faktoren.

Sjarmøretappene

En liten gigant: Da Sigrids Rockefeller-konsert på torsdag var over, var det som de på scenen og vi i salen delte samme lettelse og glede – en suksess, det her. Og et beint ut rørende øyeblikk.

Sigrid på Rockefeller var en Bylarm-snakkis verdig. Her er noe av det vi likte best fra tre kvelder pakket med musikk.

Lik det eller ikke. Men bransjens hig etter å utrope en prinsesse eller en prins er og blir en Bylarm-gjenganger. Og dette året fant kroningen sted allerede helt i starten, klokka halv ni torsdag kveld, på et fullt Rockefeller. For med Island Records-kontrakt, fersk BBC-hype og en fengende radioslager i «Don’t Kill My Vibe», var det Sigrid fra Ålesund/Bergen de største utrops(og spørsmåls-)tegnene var myntet på. Litt spent virket hun sjøl også, eller overveldet er kanskje mer presist. For selv om stemmen bar, og hun lekent breialt spratt fram og tilbake langs scenen, var første halvdel preget av en artist som så veldig gjerne ville innfri, men som virket å mangle akkurat det lille ekstra.